Reparation af el scooter i Nyborg, Munkebo, Kerteminde og Odense

Trænger din el scooter til en kærlig hånd?

Så lad os hos Motormonkey stå for reparationen. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har hjulpet massevis af kunder i Nyborg, Munkebo, Kerteminde og Odense med reparation af el scooter. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med din el scooter.

Så søger du hjælp til reparation af din el scooter, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør få lavet reparation af din el scooter

Er din el scooter begyndt at vise tegn på slitage eller funktionsfejl? Så bør du overveje at få den repareret snarest muligt. Hos Motormonkey forstår vi vigtigheden af at holde din el scooter i topform.

Sikkerheden kommer først. Når din el scooter begynder at vise tegn på problemer, kan det have en direkte indvirkning på din sikkerhed på vejen. Bremsesvigt, elektriske problemer eller dæk, der er slidt ned, kan føre til farlige situationer. Ved at få dine problemer løst hurtigt og effektivt, sikrer du din egen og andres sikkerhed.

Ignorerer du små problemer, kan de hurtigt udvikle sig til større og dyrere reparationer. Ved at tage affære i tide og lade vores erfarne teknikere inspicere og reparere din el scooter, kan du spare betydelige omkostninger på lang sigt.

En regelmæssig vedligeholdelse og reparation af din el scooter kan forlænge dens levetid betydeligt. Dette betyder, at du kan nyde din pålidelige el scooter i mange år fremover, hvilket sparer dig for udgifterne til en ny.

Vi har stor erfaring med reparation af el scootere

Vi har et veludstyret, professionelt værksted, hvor vi håndterer en bred vifte af reparationer på el scootere. Vi ønsker dog at sikre den bedste løsning for vores kunder, og derfor forbeholder vi os retten til at afvise reparationer, hvis vi vurderer, at de ikke vil give en tilfredsstillende og holdbar løsning.

Vores primære tilgang til reparationer er baseret på både tidsforbrug og materialer. Hvis du ønsker et pristilbud på en specifik opgave eller gerne vil have en oversigt over priser, er vi altid klar til, at udarbejde et skriftlig tilbud eller prisoverslag for dig, som vi vil sende via mail.

Vi tilbyder også reparation af benzindrevne scootere. Det kan du læse mere om her.

Hvad koster en reparation af el scooter?

Her ser du et udsnit af vores priser:

Timepris værksted: kr. 600,- inkl. 25% moms.

Fejlfinding afregnes med kr. 500,- inkl. 25% moms. Hvis kunden ikke vælger at få udført reparationen. Hvis fejlfindingen kun tager få minutter, afregnes der kun for den forbrugte værkstedstid, dog minimum kr. 150,- svarende til 15 minutters arbejde. Fører fejlfindingen til aftale om en reparation, afregnes der ikke særskilt for fejlfindingen.

Ved fejl og mangler på udført arbejde fra vores side, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt så vi kan få udbedret fejlen. Det er meget svært for os at forbedre en fejl, vi ikke kender til.

Kontakt os og hør mere om reparation af el scootere

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et tilbud/prisoverslag på reparation af din el scooter, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 21 72 26 42 eller sende en mail til info@motormonkey.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.