Reparation af havemaskiner i Nyborg, Munkebo, Kerteminde og Odense

Søger du et værksted til at stå for reparation af havemaskiner?

Så står vi hos Motormonkey klar til at stå for reparationen. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har hjulpet masser af kunder i Nyborg, Munkebo, Kerteminde og Odense. Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med reparationen af dine havemaskiner.

Så søger du hjælp til reparation af dine havemaskiner, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få repareret dine havemaskiner

Der findes flere væsentlige argumenter for at overlade reparationen af dine havemaskiner til erfarne fagfolk som os. Når din havemaskine er i optimal tilstand, kan den producere de bedste resultater.

Ved at investere i professionel reparation sikrer du, at den fungerer problemfrit og udfører opgaverne effektivt. At opretholde dens ydeevne er afgørende for at få det maksimale udbytte af din havemaskine.

Ydermere bidrager reparation af havemaskiner til at forlænge deres levetid. Ved at tage hånd om reparationerne i tide og på den rette måde undgår du behovet for at investere i en ny maskine, hvilket i sidste ende sparer dig penge på lang sigt. Ved at vedligeholde og reparere din havemaskine kan den fortsat tjene dig i mange år fremover.

Sikkerhed og pålidelighed udgør en anden essentiel faktor. En korrekt repareret havemaskine er sikker at betjene. Ved at lade fagfolk udføre reparationen af dine havemaskiner undgår du potentielle risici, såsom skarpe blade, ustabile håndtag eller overophedning.

Lad os stå for reparationen af dine havemaskiner

Vi udfører alle typer af reparationer på havemaskiner, på vores eget professionelle værksted. Vi forbeholder os dog retten til at sige “nej tak” til at udføre en reparation, hvis vi vurderer at det ikke vil være en holdbar løsning for kunden.

Vi udfører som udgangspunkt reparationer på basis af tids- og materialeforbrug. Ønsker du tilbud på en konkret opgave, eller prisoverslag, laver vi gerne et skriftligt tilbud/prisoverslag til dig og sender det via mail.

Har du en robotplæneklipper eller måske en scooter, der trænger til reparation, så kan vi også hjælpe med det.

Hvad koster en reparation hos os?

Herunder ser du et udsnit af vores priser på værkstedet for havemaskiner.

Timepris værksted: kr. 600 inkl. 25% moms.

Fejlfinding afregnes med kr. 500,- inkl. 25% moms. Hvis kunden ikke vælger at få udført reparationen. Hvis fejlfindingen kun tager få minutter, afregnes der kun for den forbrugte værkstedstid, dog minimum kr. 150,- svarende til 15 minutters arbejde. Fører fejlfindingen til aftale om en reparation, afregnes der ikke særskilt for fejlfindingen.

Eftersyn plæneklipper, selvkørende walkbehind: kr. 695,- inkl. moms. (OBS: Prisen omfatter ikke evt. dele der skal udskiftes.)

Eftersyn plæneklipper, ikke selvkørende walkbehind: kr. 495,- inkl. 25 % moms. (OBS: Prisen omfatter ikke evt. dele der skal udskiftes.)

Ved fejl og mangler på udført arbejde fra vores side, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt så vi kan få udbedret fejlen.

Kontakt os og hør mere om reparation af havemaskiner

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et tilbud/prisoverslag på reparation af en af dine havemaskiner, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 21 72 26 42 eller sende en mail til info@motormonkey.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.