Vi udfører alle typer af reparationer på robotplæneklippere på vores eget professionelle værksted. Vi forbeholder os dog retten til at sige nej tak til at udføre en reparation, hvis vi vurderer at det ikke vil være en holdbar løsning for kunden.

Vi udfører som udgangspunkt reparationer på basis af tids- og materiale forbrug. Ønsker du tilbud på en konkret opgave, eller prisoverslag, laver vi gerne et skriftligt tilbud/prisoverslag til dig og sender det på email.

Herunder ser du et udsnit af vores priser på værkstedet for robotplæneklippere.

Timepris værksted: kr. 600 inkl 25 % moms.

Fejlfinding afregnes med kr. 500,- inkl. 25% moms. Hvis kunden ikke vælger at få udført reparationen. hvis fejlfindingen kun tager få minutter, afregnes der kun for den forbrugte værkstedstid, dog minimum kr. 150,- svarende til 15 minutters arbejde. Fører fejlfindingen til aftale om en reparation, afregnes der ikke særskilt for fejlfindingen.

Eftersyn robotplæneklipper: kr. 995,- inkl moms. ( Prisen er inkl nye knive, men eksklusiv avt andre dele der skal udskiftes.)

Vi tilbyder også en samlet pakke med eftersyn og vinteropbevaring af robotplæneklippere, kontakt os for detaljer. 

Ved fejl og mangler på udført arbejde fra vores side, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt så vi kan få udbedret fejlen.